Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

"Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ" Το μέλλον της Ελλάδος μετά τον 3ο Π.Π. και το παγκόσμιο οικονομικό κραχ


Πόλεμο κατά της τρομοκρατίας ονόμασαν οι Αμερικάνοι τον αφανισμό της Μέσης Ανατολής.Ο πόλεμος αυτός είχε σαν ημερομηνία έναρξης την 11η Σεπτεμβρίου του 2001.
7 χρόνια αργότερα με την κατάρρευση της Lehman Brothers δημιούργησαν ένα "οικονομικό τσουνάμι" που καταστρέφει αργά και σταθερά της χώρες ολόκληρου του πλανήτη.
Τα τελευταία εμπόδια του σιωνισμού για την παγκόσμια κυριαρχία του είναι η Ρωσία, η Κίνα και οι ισλαμικές χώρες.
Αργά ή γρήγορα η εισβολή στη Συρία και στο Ιράν θα είναι γεγονός.
Σε αυτόν τον πόλεμο θέλουν να εμπλέξουν με κάθε τρόπο την Ρωσία και την Κίνα.
Στη Συρία θέλουν να τερματίσουν την αιματοχυσία που οι ίδιοι προκάλεσαν και στο Ιράν να καταστρέψουν το πυρηνικό του οπλοστάσιο που αποτελεί τον Νο 1 κίνδυνο για το Ισραήλ.

Πρωτοφανείς είναι η παράταξη δυνάμεων στην  περιοχή του Περσικού κόλπου. Πολεμικά πλοία από 25 χώρες μεταξύ αυτών και 3 αμερικάνικα αεροπλανοφόρα ετοιμοπόλεμα και με πολεμικό υλικό που κανένας μας δεν μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια!
 Ανώτατος αξιωματικός του Ναυτικού των ΗΠΑ: «Ένα αεροπλανοφόρο σημαίνει ειρήνη, δύο προετοιμασία για πόλεμο, τρία πόλεμος»





 Η σπίθα για τον Γ Παγκόσμιο έχει ήδη ανάψει και εμείς εν μέσω καταιγίδας παρακολουθώντας αποβλακωμένοι τις εσωτερικές εξελίξεις νομίζουμε πως στον υπόλοιπο πλανήτη επικρατεί ηλιοφάνεια.

Lyndon Larouche: Θερμοπυρηνικός ο πόλεμος που έρχεται!!




Lexington Institute: "Πάμε για μεγάλο πόλεμο..."  

Στρατηγός Westley Clark: Σχεδίαζαν από το 2001,οτι συμβαίνει στη γειτονιά μας

 




Charles Nenner: Ο 'μεγάλος πόλεμος' πλησιάζει στο τέλος του 2012







Henry Kissinger: Έχουμε επιτρέψει στην Κίνα να αυξήσει τη στρατιωτική της δύναμη και στη Ρωσία να ανακτήσει τις δυνάμεις της για να τους δώσουμε μια ψεύδη αίσθηση από νταηλίκι.



 Πανέτοιμες για το παγκόσμιο "σοκ" που θα επακολουθήσει  δείχνουν να είναι η Ρωσία και η Κίνα. Δεν εξηγείτε διαφορετικά ο υπερδιπλασιασμός τον αποθεμάτων χρυσού των δυο αυτόν χωρών τα τελευταία χρόνια. Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει χτίσει το 5ο σε μέγεθος "θησαυροφυλάκιο" χρυσού στον κόσμο, ενώ εξακολουθεί να αγοράζει χρυσό αξίας περίπου μισού δισ. δολαρίων κάθε μήνα.
Τους τελευταίους επτά μήνες, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας έχει προσθέσει πάνω από 500 τόνους  χρυσού στα αποθέματά της.

Από στρατιωτικής απόψεως η "ρωσική αρκούδα" δείχνει έτοιμη να κατασπαράξει όποιον βρεθεί στο πέρασμα της. Επίδειξη ισχύος έκανε στην τελευταία της άσκηση "Καύκασος 2012" παρατάσσοντας στο πεδίο της μάχης όλα τα σύγχρονα οπλικά συστήματα που διαθέτει. 
Το κερασάκι στην τούρτα έρχονται να προσθέσουν οι αλλεπάλληλες εκτοξεύσεις πυρηνικών όπλων στέλνοντας σαφές μήνυμα στους αντίπαλους της.

Β.Πούτιν προς Ρώσους διπλωμάτες:

"Να είστε έτοιμοι για τα χειρότερα"

 

Η Τουρκία αποτελεί το μεγάλο αίνιγμα στην όλη ιστορία.Η νοτιοανατολική Τουρκία ελέγχετε εξολοκλήρου απ' τις κουρδικές δυνάμεις και το κουρδικό κράτος όπως δείχνει και ο χάρτης που δημοσίευσαν οι New York Times σε λίγο καιρό θα είναι γεγονός.

 Το πιο πιθανό σενάριο είναι να χρησιμοποιηθεί η Τουρκία για την έναρξη αυτού του πόλεμου.Ξεκινώντας την εισβολή είτε στη Συρία είτε στην Ελλάδα και πριν προλάβουν να κάνουν το δεύτερο βήμα, θα νιώσουν την ανάσα της Ρωσίας, η οποία υπερασπίζοντας τα συμφέροντά της θα εξαφανίσει την Τουρκία από προσώπου γης.

 

 Ας μην ξεχνάμε πως δεν έχει ακόμα στεγνώσει το μελάνι της απόφαση της τουρκικής εθνοσυνέλευσης που επιτρέπει στον Ερντογάν να κηρύξει τον πόλεμο σε οποιαδήποτε χώρα επιθυμεί. 

 

Και ενώ η Ελλάδα αντιμετωπίζει οικονομική κρίση η κρίση της Τουρκίας είναι  γεωπολιτικοστρατηγική και δεν θα αργήσει η ώρα που θα οδηγηθεί ως πρόβατο επί σφαγή.

 
Ιωάννης Μπαλτζώης:"Πιθανή η επίθεση της Τουρκίας κατά της Ελλάδος"

 Καλά προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Στρατός φαίνεται να είναι ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος, ο οποίος με τις αλλεπάλληλες και αιφνιδιαστικές ασκήσεις έχει καταφέρει να κάνει τη μάχη καθημερινότητα!


Οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή θα είναι ραγδαίες.

Ποιος θα βγει νικητής απ' αυτόν τον πόλεμο; ο καλύτερος; ο ισχυρότερος; ο τυχερότερος ή αυτός που θα έχει την εύνοια του Θεού; 

Πολλές είναι οι αναφορές τον Αγίων Πατέρων της εκκλησίας μας για αυτά που βιώνουμε και για το τι θα επακολουθήσει.

  •  Σεμπαστιάνο Φιμπονάτσι:Προφητεία 2012: Τι μας περιμένει ως τον Δεκέμβρη!  

     Γέροντας Εφραίμ:"Θα πάρουμε την Κων/πολη μετά τον Γ ΠΠ"!

     - όταν θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη θα περάσουν 33 χρόνια ευημερίας και μετά θα ξεκινήση η πλήρη αποστασία και θα κυβερνήση ο Αντίχριστος. Ο Γέροντας Εφραίμ αποκαλύπτει ότι δεν είναι ακόμα η εποχή της κυβέρνησης του Αντιχρίστου και ότι υπάρχουν ακόμα προφητείες που δεν έχουν συμβεί, όπως η κυβέρνηση της 33 χρονης βασιλίας του κοιμωμένου μαρμαρωμένου βασιλιά Ιωάννη μετά τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο, και το πάρσιμο της Κωνσταντινούπολης.

     




 Με τον οικονομικό θάνατο της Ελλάδος οι παγκόσμιες δύναμις κάνουν ότι είναι δυνατό να μας υποδουλώσουν και να μας εξαφανίσουν.
Όταν όμως καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία η Ελλάδα εκμεταλλευόμενη το φυσικό και ορυκτό της πλούτο θα είναι απ' τις λίγες χώρες που θα επιβιώσουν και θα ορθοποδήσουν.
 Γιατί ως γνωστόν...
απ' την χώρα που ξεκίνησε η κατάρρευση απ' αυτή τη χώρα θα ξεκινήσει και η ανάπτυξη.

bordonia.blogspot 

"Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ" Το μέλλον της Ελλάδος μετά τον 3ο Π.Π. και το παγκόσμιο οικονομικό κραχ (μέρος 2ο) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...