Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

"Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ" Το μέλλον της Ελλάδος μετά τον 3ο Π.Π. και το παγκόσμιο οικονομικό κραχ (μέρος 2ο)


3....................2....................1....................Μηδέν! 
Η αντίστροφη μέτρηση μόλις τελείωσε.Τα πολύχρωμα χαρτονομίσματα που κρατάτε στα χέρια σας ετοιμαστείτε να τα κάνετε χαρτοπόλεμο.
Οι άνθρωποι που σας τα έδωσαν απλόχερα, μέσα σε μια νύχτα χωρίς δικαιολογία σας τα παίρνουν με το έτσι θέλω.Η μεγάλη φούσκα της παγκόσμιας οικονομίας που με έντεχνο τρόπο δημιούργησαν αρχίζει να ξεφουσκώνει.


 Στην Ευρώπη η Γερμανία βρίσκετε ένα βήμα πριν την ενεργειακή της απεξάρτηση απ' τη Ρωσία, βάζοντας στο χέρι με απειλές και εκβιασμούς τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου.Ο δεύτερος στόχος της Γερμανίας και γενικότερα των ανθρώπων της παγκοσμιοποίησης είναι να χτυπήσουν με κάθε τρόπο την οικονομία τις Κίνας.Γιαυτό χρεοκόπησαν τις χώρες τις νότιας Ευρώπης, για να παράγουν προϊόντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και να εκμεταλλευτούν τα ορυκτά κοιτάσματα και την πλούσια αγροτική παραγωγή των χωρών αυτών.
Το ρίσκο που παίρνει η Γερμανία για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι πολύ μεγάλο γιατί στο τέλος λόγο της πλεονεξία της θα βρεθεί να τα χάσει όλα.Κάτι που δεν έχουν καταλάβει ακόμα οι Γερμανοί πολίτες και γενικότερα οι κάτοικοι των πλουσίων χωρών της Ευρώπης.

 Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού τα πράγματα είναι ακόμα πιο δραματικά.Η οικονομία των Η.Π.Α. βρίσκετε στο χείλος του γκρεμού και μαζί της και το πανίσχυρο νόμισμα της.
Μόνη λύση για την Αμερική η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.
Πως θα επιτευχθεί; 
Mε έναν ωραιότατο παγκόσμιο πόλεμο.
Tι θα κερδίσει;
1ον την κατάρρευση ισχυρών οικονομιών όπως της Ευρώπης της Ρωσίας και τις Κίνας και 
2ον την επιβολή του παγκόσμιου νομίσματος.
Και μπορεί στον πόλεμο αυτό η Αμερική να χάσει μερικούς χιλιάδες στρατιώτες, κανένας όμως δεν θα μπορέσει να της εγγυηθεί την ασφάλεια της λόγο των εκατομμυρίων χρεοκοπημένων και οπλισμένων πολιτών της.

  Τα κοιτάσματα στης αραβικές χώρες σιγά σιγά εξαντλούνται.Επόμενη πηγή τροφοδοσίας η Ελλάδα και η Κύπρος.Οι μνηστήρες για την εκμετάλλευση αυτών των κοιτασμάτων, πολλοί.Ο οικονομικός πόλεμος που μας κήρυξαν οι Γερμανοί σύντομα θα μετατραπεί σε στρατιωτικό μεταξύ των μνηστήρων γιατί ως γνωστόν δεν υπάρχει πετρελαιοπαραγωγική χώρα στη γη που να μην έχει αιματοκυληστεί.


Η Τουρκία μας το δήλωσε κατηγορηματικά: Ή συνεκμετάλλευση ή πόλεμος.Η Ρωσία με τη συνεχή της παρουσία στα νερά του Αιγαίου και της ανατολικής Μεσογείου και με τις αλλεπάλληλες και αιφνιδιαστικές ασκήσεις δείχνει πανέτοιμη για όλα.Στις χώρες της Άπω Ανατολής προετοιμάζονται πυρετωδώς για πυρηνικό πόλεμο.Στο μέτωπο της Συρίας και του Ιράν όλα είναι έτοιμα να τιναχτούν στον αέρα.Η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν θα αργήσει να μετατραπεί σε παγκόσμιο πυρηνικό όλεθρο.

Από εκεί και πέρα ο Θεός να βάλει το χέρι του. Και να μου το θυμηθείτε θα το βάλει! Θα το βάλει όχι μόνο για να μας απαλλάξει  απ' την παρουσία των
σατανικών δυνάμεων που μας περιβάλουν αλλά και για να υπενθυμίσει στους ανθρώπους της εκκλησίας, στους ανθρώπους που διδάσκουν τα λόγια και τα έργα του Χριστού την πραγματική τους αποστολή μέσα στον χώρο της εκκλησίας.
Πρόσφατο άλλωστε είναι το παράδειγμα του οικουμενικού πατριάρχη κυρίου Βαρθολομαίου ο οποίος παραβρέθηκε στην ενθρόνιση του νέου πάπα για πρώτη φορά μετά το 1054 θέλοντας να στείλει το μήνυμα της ενότητας στους χριστιανούς του κόσμου.Με τη σειρά του ο πάπας Φραγκίσκος, ο <<μαύρος πάπας>> αν προτιμάτε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του έκανε έκκληση για την ένωση των πιστών όλων των θρησκειών για χάρη της ειρήνης και της δικαιοσύνης.
Γιατί τόση βιασύνη κύριε πάπα;


Για τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου, ο οποίος υπέγραψε έγγραφο το οποίο απαλάσει των ευθυνών για τον θάνατο του Ιησού τους Εβραίους δεν έχουμε να πούμε τίποτε.Η ενέργεια του μιλά από μόνη της.




 

Και αν δεν επέμβει ο Ύψιστος σύντομα αυτοί είναι ικανοί να μας προτρέψουν να σφραγιστούμε με το τσιπάκι του θηρίου για να μην χάσουμε την επαφή μας με το Θεό!

"…ΚΑΙ ΙΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΔΥΝΗΤΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΙ Ή ΠΩΛΗΣΑΙ ΕΙ ΜΗ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΑΜΑ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Ή ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ…. " (Αποκ. Κεφ ιγ' στιχ 17) 

 Γιατί χωρίς το σφράγισμα του θηρίου πως θα συνδράμομε οικονομικά στο φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας; 
Με τι θα πληρώσουμε το κεράκι που ανάβουμε;
Το τσιπάκι, το οποίο έχει αρχίσει ήδη να μπαίνει στους Αμερικάνους πολίτες για λόγους υγείας! (νόμος OBAMA CARE)
 

Η αναλαμπή της ορθοδοξίας, η οποία θα συντελεστεί μετά τις προσπάθειες των ξένων δυνάμεων να υποτάξουν και να αφανίσουν κάθε ελληνικό στοιχείο απ' τον πλανήτη,θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας εποχής. Μιας εποχής που θα αναδείξει τον ελληνισμό ως κυρίαρχη δύναμη παγκοσμίως λόγο της βαθιάς του πίστις στον Θεό και λόγο του πνευματικού και φυσικού πλούτου που μας χάρισε απλόχερα ο Mεγαλοδύναμος.

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως η Ελλάδα διαθέτει σχεδόν όλα τα ορυκτά κοιτάσματα τα οποία είναι ικανά να τροφοδοτήσουν τις χώρες του πλανήτη για εκατοντάδες χρόνια.(πετρέλαιο,φυσικό αέριο,χρυσό,όσμιο,χουντίτη,
νικέλιο,περλίτη,βωξίτη,
αλουμίνα,ουράνιο κ.τ.λ.)



Μήπως λοιπόν η πολυπόθητη μέρα που οραματιζόμαστε χρόνια τώρα, έχει φτάσει;


"Η Δέσποινα ταράζεται και κλαίει και δακρύζει.Σώπασε, κυρα Δέσποινα, μην κλαίεις μη δακρύζεις,πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θ'άνε."



bordonia.blogspot

"Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ" Το μέλλον της Ελλάδος μετά τον 3ο Π.Π. και το παγκόσμιο οικονομικό κραχ (μέρος 1ο) 

"Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ" Το μέλλον της Ελλάδος μετά τον 3ο Π.Π. και το παγκόσμιο οικονομικό κραχ (μέρος 3ο)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...