Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Μεγάλη Εβδομάδα προ των πυλών


Μεγάλη Εβδομάδα όχι μόνο για την ορθοδοξία μας αλλά και για την ίδια μας τη χώρα.

Μεγάλη Τετάρτη ο φιλοαμερικανός πρωθυπουργός μας κ. Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται τον πιο μισητό αντίπαλο της δύσης, τον κ. Βλαδίμηρο Πούτιν.

Μην περιμένετε σε καμία περίπτωση να επιστρέψει με ζεστό χρήμα, γιατί τα ανταλλάγματα που θα ζητήσει δεν θα βρουν σύμφωνους τους ανθρώπους της δύσης και αυτό το γνωρίζει καλά ο Βλαδίμηρος. 

Η στρατηγική που θα εφαρμόσει είναι να μας προσεγγίσει με πλάγιους τρόπους:
σε πρώτη φάση κατάργηση του εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα, μείωση τιμής φυσικού αερίου κ.α. και στη συνέχεια παραχώρηση τεχνογνωσίας για έρευνα και εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου και στρατιωτική συνεργασία δίνοντάς μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ότι έχει να κάνει με αεροπορικά και πυραυλικά συστήματα.( Sukhoi, S-400...)

 Η Ρωσία μας προσφέρει "γη και ύδωρ" για τον ίδιο λόγο που οδηγηθήκαμε στη χρεοκοπία.
Γιατί η χώρα μας ήταν είναι και θα είναι μαγαζί γωνία.

Ο ορυκτός μας πλούτος,η διακίνηση του 80% των ευρωπαϊκών εμπορευμάτων νοτίως της Κρήτης,το κομβικό σημείο μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου απ' την ανατολή προς τη δύση και άλλα πολλά μας καθιστούν αυτόματα ως "μήλο της έριδος" ανάμεσα στις υπερδυνάμεις του πλανήτη.

Ο βασικός λόγος της επίσκεψης του κ.Τσίπρα στη ρωσική πρωτεύουσα δεν είναι άλλος απ' το να απειλήσει την Ευρώπη με επιτόπια στροφή της Ελλάδος 180 μοιρών.

Και μπορεί η κ.Μέρκελ να υποκύψει προσωρινά και να μας αφήσει να κάνουμε Πάσχα σαν άνθρωποι, αλλά τους δυο επόμενους μήνες που θα περιμένουμε να βρέξει χρήμα εξ ουρανού για να εξυπηρετήσουμε τις δανειακές μας υποχρεώσεις εκεί πιστεύω δεν θα μας χειριστεί!

Το μόνο δεδομένο είναι πως δεν συμφέρει την Ευρώπη ούτε να χρεοκοπήσουμε ούτε να φύγουμε απ' το ευρώ γιατί το ντόμινο που θα δημιουργηθεί θα καταρρεύσει την παγκόσμια οικονομία, κάτι που θα γίνει μια ωραία πρωία αλλά ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα!

Η πιθανή αντίδραση της Γερμανίας είναι να προβεί σε αποσταθεροποίηση της χώρας μας με στόχο την κάθοδο του κ.Τσιπρα απ' την εξουσία.

Ενδιαφέρον είναι το άρθρο του κυρίου Χειλαδάκη που μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια, το οποίο αναφέρεται στην προ ετών αποσταθεροποίηση που εφαρμόστηκε στη χώρα μας την ώρα που ο κ.Καραμανλής είχε προσεγγίσει τη Ρωσία.

Τι θα σημάνει μια αποσταθεροποίηση στη χώρα μας;

Πρώτον γενική αναταραχή σε όλα τα επίπεδα και δεύτερον ευκαιρία για την γείτονα χώρα απ' τα λόγια να περάσει στα έργα!!!

Μην ξεχνάτε πως πριν μια εβδομάδα παραδόθηκε στην Τουρκία το ερευνητικό Turkuaz που βασικός του στόχος είναι οι έρευνες στα νερά του Αιγαίου.

                        Καλή Μεγάλη Εβδομάδα & Καλό Πάσχα



Οι μεγαλύτερες ασκήσεις τον τελευταίων 13 ετών σε εξέλιξη στην Βρετανία για να αντιμετωπιστεί η "ρωσική απειλή"

Η Τουρκία απειλεί και μας καλεί σε διάλογο για όλα: Ακόμη και για τα νησιά μας!

Έκτακτη κινητοποίηση αίνιγμα με εντολή Β. Πούτιν της 31ης Στρατιάς στρατηγικών πυρηνικών πυραύλων

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2008 ;

Ρωσία προς ΗΠΑ: "Οποιαδήποτε εισβολή στην Κριμαία θα τιμωρηθεί με χρήση πυρηνικών όπλων"

Αρχίζει να βράζει η Μαύρη Θάλασσα …Το «USS Jason Dunham» πέρασε τα Στενά ! 

Το Τουρκικό Μηχανικό εκπαιδεύεται να «διαβεί » τα Στενά στα Δαρδανέλια…  





Η ΤΟΥΡΚΙΑ «ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ» 

bordonia.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...