Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

T-50: Μαχητικό 5ης Γενιάς


Ένα ρωσικό ντοκιμαντέρ της Wings of Russia Studio στο οποίο, παρουσιάζεται το Τ-50 και οι δυνατότητες του με ελληνικούς υπότιτλους. 


1ο Μέρος: Γίνεται μια εισαγωγή στο τι σημαίνει μαχητικό 5ης γενιάς και κατόπιν αναφέρεται η πορεία της Αμερικής και της Ρωσίας στον σχεδιασμό και την κατασκευή των μαχητικών αυτής της γενιάς. Έπειτα μαθαίνουμε για τις σχεδιαστικές καινοτομίες που εφαρμόστηκαν στο PAK-FA καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το σχεδιαστικό γραφείο της Sukhoi στην υλοποίηση του προγράμματος. Σχεδόν σε κάθε αναφορά σχετικά με τις καινοτομίες του T-50 γίνεται μια αναδρομή στα παλιότερα αεροπορικά συστήματα.


 2ο Μέρος: Στο 2ο Μέρος θα συναντήσουμε μερικά συστήματα του Τ-50 όπως: Το νέο ραντάρ AESA, το OLS, το οπλικό σύστημα και συστήματα του πιλοτηρίου του.(τροφοδοσία οξυγόνου, εκτινασόμενο κάθισμα κτλ.) . Επιπλέον γίνεται και μία αναφορά στον εξοπλισμό του πιλότου του Τ-50 (στολή anti-G, κάσκα κτλ.). Σχεδόν σε κάθε αναφορά σχετικά με τις καινοτομίες του T-50 γίνεται μια αναδρομή στα παλιότερα αεροπορικά συστήματα.Τέλος γίνεται μια αναφορά στο μέλλον του προγράμματος PAK-FA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...