Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Αυτό είναι το νέο οπτικό σκοπευτικό για κυνήγι αγριογούρουνων! (video)


Ένα νέο σκοπευτικό κόκκινης κουκίδας (red dot) για κυνήγι αγριογούρουνων βρίσκεται στην αγορά …… δυστυχώς βάση νομοθεσίας δε μπορούν να το προμηθευτούν οι έλληνες κυνηγοί ….
Το νέο Aimpoint  Micro S-1 σχεδιάστηκε ειδικά για χρήση σε λειόκανα. Η καινοτόμος ενισχυμένη με ίνες άνθρακα βάση τοποθετεί το οπτικό στο χαμηλότερο οπτικό άξονα - χωρίς την προσθήκη περιττού βάρους. Το οπτικό Micro S-1 προσαρμόζεται απευθείας στο κυνηγετικό όπλο σε οποιοδήποτε σημείο κατά μήκος της  εξαεριζόμενης ρίγας, ενώ περιλαμβάνονται εναλλάξιμες πλάκες προσαρμογέα για να μπορεί να φιλοξενηθεί στα πιο δημοφιλή μεγέθη ρίγας σε λειόκανα όπλα.


Το Micro S-1 ενισχύει σημαντικά το ποσοστό επιτυχίας των κυνηγών για τα υδρόβια πτηνά και τα εδαφόβια πτηνά, καθώς και για σκοποβολή πήλινου στόχου …. ενώ είναι επίσης, ένα συμπαγές, οπτικό χαμηλού προφίλ για κυνήγι γαλοπούλας και ελαφιών. Η μεγάλη, φωτεινή 6 MOA κόκκινη κουκίδα παρέχει ένα βέλτιστο συνδυασμό ταχύτητας πρόσκτησης στόχου και ορατότητας. 
Αυτό το οπτικό ενσωματώνει πολλά από το σχεδιασμό και την εμπειρία που η Aimpoint έχει σε πάνω από 20 χρόνια υπηρεσίας με το στρατό των ΗΠΑ, με την αξιοπιστία στο πεδίο να είναι αξεπέραστη.
Δείτε στο βίντεο το νέο Aimpoint Micro S1 να δοκιμάζεται στο Mamima Jakt στη Σουηδία…..


guns-gr.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...